logo hond baas in balans

Voor wie, wat en waarom

Hond Baas in Balans is hét adres voor alle hondeneigenaren als je op een positieve manier met je hond wil trainen en écht wil leren communiceren met je hond. Of je nou een hond hebt met een probleemgedrag, gedragsprobleem of gewoon met je hond of nieuwe puppy een plek zoekt om te trainen, bij ons bent u aan het juiste adres! Hond Baas in Balans is ook bedoeld voor mensen die ‘’problemen’’ van welke aard dan ook ervaren met hun hond en hulp willen om deze “problemen” te verhelpen. Maar Hond Baas in Balans heeft echter nog veel meer voordelen!-
button mailknop button facebook button messenger
- Verhelpt niet alleen het probleem, maar onderwijst je ook in het leren herkennen van signalen en gedragingen van de hond. - Werkt enkel en uitsluitend op een positieve manier en met positieve methodes. Het welzijn van het dier staat voorop. - Geen tarieven per uur, maar één totaal prijs. Ik stel een plan van aanpak met je op, die we samen doorlopen en continu monitoren en evalueren, waarbij we meerdere keren bij je op locatie komen om je te ondersteunen. - Zeer aantrekkelijke tarieven! Geen nare financiële verassingen achteraf, maar een vast bedrag vooraf aan je medegedeeld - Hond Baas in Balans is altijd dichtbij met raad en daad. Daarom handteer ik voor mijn klanten een 24/7 bereikbaarheid, zodat je je vragen altijd kunt stellen en ook vrijwel direct antwoord krijgt. - Hond Baas in Balans werkt niet alleen regionaal, maar ook nationaal zonder voorrijkosten. - Je ontvangt een officiële factuur van de geleverde diensten. - Binnen 48 uur altijd een mogelijkheid om een afspraak te maken bij je thuis.
logo hond baas in balans
Voor wie, wat en waarom Hond Baas in Balans is hét adres voor alle hondeneigenaren als je op een positieve manier met je hond wil trainen en écht wil leren communiceren met je hond. Of je nou een hond hebt met een probleemgedrag, gedragsprobleem of gewoon met je hond of nieuwe puppy een plek zoekt om te trainen, bij ons bent u aan het juiste adres! Hond Baas in Balans is ook bedoeld voor mensen die ‘’problemen’’ van welke aard dan ook ervaren met hun hond en hulp willen om deze “problemen” te verhelpen. Maar Hond Baas in Balans heeft echter nog veel meer voordelen!- - - Verhelpt niet alleen het probleem, maar onderwijst je ook in het leren herkennen van signalen en gedragingen van de hond. - Werkt enkel en uitsluitend op een positieve manier en met positieve methodes. Het welzijn van het dier staat voorop. - Geen tarieven per uur, maar één totaal prijs. Ik stel een plan van aanpak met je op, die we samen doorlopen en continu monitoren en evalueren, waarbij we meerdere keren bij je op locatie komen om je te ondersteunen. - Zeer aantrekkelijke tarieven! Geen nare financiële verassingen achteraf, maar een vast bedrag vooraf aan je medegedeeld - Hond Baas in Balans is altijd dichtbij met raad en daad. Daarom handteer ik voor mijn klanten een 24/7 bereikbaarheid, zodat je je vragen altijd kunt stellen en ook vrijwel direct antwoord krijgt. - Hond Baas in Balans werkt niet alleen regionaal, maar ook nationaal zonder voorrijkosten. - Je ontvangt een officiële factuur van de geleverde diensten. - Binnen 48 uur altijd een mogelijkheid om een afspraak te maken bij je thuis.
button mailknop button facebook button messenger button belknop